Trappelen

Let op het achterpootje, blijft grappig!

Lola als kitten van ca. 4 weken.

Niet voor niets zeggen we vaak tegen elkaar: Lola, over haar kunnen we wel een boek schrijven! Met deze site doen we dat dus eigenlijk ook.

Lola is geboren omstreeks 22 augustus 1999. Helaas werd het hele spul met moeder en al bij het asiel voor de deur gedumpt. Moeder ging er van schrik vandoor en kwam niet terug. Kittens zijn door een lief pleeggezin grootgebracht.

Eentje overleefde het niet en Lola en haar zus bleven over. Lola is de laatste die nu nog in leven is. Haar zus is 14 jaar geworden, zij woonde bij andere mensen.

Lola met haar nestgenootjes.

Lola ca. 1 jaar oud. Ze is opgegroeid tot een leuke vrolijke poes. Ze heeft zeker karakter, maar dat vinden wij juist leuk aan haar. Een schootkat is ze niet, maar ze wil wel altijd graag in de buurt zijn. Ze loopt altijd achter ons aan. En als we weg zijn geweest, komt ze ons altijd blij begroeten!

De komst van kinderen was voor Lola geen probleem. Ze vond het juist leuk en gezellig! Er zijn diverse foto's op deze site te zien waarop ze zich lief met de jongens bemoeit.